Vrste i upotreba nastavaka za povećanje i zadebljanje penisa

Pitanje duljine reproduktivnog organa zabrinjava mnoge muškarce, jer su često nezadovoljni svojom veličinom. Danas se za produljenje penisa muškaraca koriste razne metode i uređaji. Međutim, mnogi razlikuju od svih ovih raznovrsnih mlaznica na penisu, koje same pomažu povećati veličinu falusa.

Što su mlaznice i čemu služe?

Produžna mlaznica - uređaj koji se koristi za povećanje penisa muškaraca u vrijeme spolnog odnosa. Neki ih brkaju s ekstenderima, međutim, to su potpuno različiti uređaji.

Ekstenderi se koriste za fizičku promjenu veličine penisa, a mlaznice su potrebne samo za bolji spolni odnos.

Nakon što smo se pozabavili osnovnim opisom uređaja, trebali biste saznati za što se najčešće koristi. Postoji nekoliko razloga zašto koriste takve uređaje:

 • nedovoljna dužina i debljina penisa,
 • partnerovo nezadovoljstvo tijekom seksa,
 • kratak snošaj,
 • povećana osjetljivost glave,
 • brza ejakulacija,
 • slab orgazam kod seksualnog partnera.

Međutim, najčešće se koriste zbog malih dimenzija reproduktivnog organa.

Sorte

Prije korištenja mlaznica na penisu, morate se upoznati s glavnim vrstama ovih uređaja. Danas postoji veliki broj mlaznica koje će odgovarati gotovo svakom čovjeku.

otvorena

Otvoreni model najčešće koriste dečki tijekom spolnog odnosa. Ovaj uređaj se ne koristi za produljenje, već za zadebljanje falusa.

vrste mlaznica za povećanje penisa

To pruža dodatnu stimulaciju partnerovoj rodnici tijekom vođenja ljubavi. Po svojoj funkcionalnosti ovaj model podsjeća na još jedan uređaj - erektilni prsten.

Za korištenje otvorenog modela, spolni organ se dovodi u stanje erekcije. Ako falus nije uzbuđen, uređaj neće raditi na povećanju penisa.

Zatvoreno

Zatvoreni uređaji smatraju se klasičnim modelima mlaznica za dečke. Njihova razlika od otvorenih uređaja je u tome što se koriste kao produžetak muškosti. Izvana, uređaj izgleda kao mali jastučić koji se stavlja na glavu penisa.

Glavna prednost zatvorenog modela je sprječavanje prerane ejakulacije tijekom spolnog odnosa.

Vibrirajući

Kako biste zadovoljili svog seksualnog partnera, preporuča se korištenje uređaja opremljenih posebnom vibracijskom masažom.

vibrirajuća mlaznica za povećanje penisa

Postoje različiti modeli vibracija u smislu njihove cijene i funkcionalnosti. Oni skupi opremljeni su postavkama brzine vibracije i prodaju se s daljinskim upravljačem.

bubuljičast

Treba razlikovati sorte s prištićima na površini. Modifikacije takvih uređaja razlikuju se po visini, duljini, obliku, pa čak i broju prištića. Skuplji modeli prekriveni su kuglicama izrađenim u obliku uzorka.

Reljefno

Uređaji za olakšanje penisa razlikuju se po površini koja se razlikuje od ostalih modela. Površina može biti prekrivena trodimenzionalnim uzorkom, dugim šiljcima ili malim kuglicama. Takav nestandardni premaz pružit će djevojci nezaboravno iskustvo zbog dodatne stimulacije vagine.

čovjek uvećani kurac mlaznica

Stimulansi

Najčešće se koriste za zadebljanje penisa, jer su izrađene od silikona. Osobine silikonskih stimulirajućih modela su uzorak na površini i prepoznatljiv oblik uređaja. Zbog toga se postiže dodatna stimulacija partnerovih vaginalnih stijenki. Nedostaci nekih uključuju smanjenje osjetljivosti glave pri korištenju ove mlaznice za povećanje penisa.

Prije kupnje poticajnih modela, preporuča se da se upoznate s njihovim vrstama. Na primjer, trgovine prodaju modele s dodatnim stimulatorima klitorisa ili vibracijskom masažom.

Značajni modeli

Prije nego što kupite uređaj za povećanje penisa, morate se upoznati s učinkovitim modelima poznatih proizvođača. Tek nakon što se upoznate s njima, možete kupiti kvalitetnu i prikladnu mlaznicu za falus.

čovjek gleda u svoje hlače i želi mlaznicom povećati kurac

Model #1

Razlikuje se od ostalih modela jer dolazi u obliku prstena opremljenog vibracijom. Uređaj je izrađen od izdržljivog silikona i stoga ima dug vijek trajanja.

Kada se koristi, ovaj model je pričvršćen držačem na skrotum, a penis u erekciji se stavlja u prsten. Gornji dio prstena s vibrirajućim mecima nalazi se u blizini glave. Vibracijski dio uređaja smješten je u zaštitnu futrolu, što omogućuje korištenje čak i u vodi. Modeli će tijekom seksa povećati duljinu penisa za pet centimetara.

Model #2

žena u krevetu s muškarcem koji je mlaznicom povećao kurac

U proizvodnji modela korišten je poseban silikon koji omogućuje čvrsto hvatanje falusa i precizno ponavljanje njegovog oblika s konturama. Ovaj model je savršen za dečke sa slabom osjetljivošću glave, jer ne utječe na osjećaj taktilnog kontakta s partnerom.

Model se prodaje u setu s tri nastavka, uz pomoć kojih se duljina povećava za 2-3 cm, a promjer za 1, 5 cm.

Model #3

Na kraju se nalazi nekoliko čvrstih malih šiljaka, a sam uređaj prekriven je reljefnim uzorkom. Uz pomoć uređaja, muškost se produljuje za 5-6 cm i deblja za 2 cm.

žena s muškim uvećanim mlaznicom za kurac

Uređaj se proizvodi bez dodatnih antena na glavi.

Model br. 4

Izvana, ova mlaznica nema značajke. Ona je, kao i mnogi drugi uređaji, prekrivena reljefnim uzorkom i ima male tvrde šiljke na glavi. Prepoznatljive značajke uključuju vibrator na bazi, izrađen u obliku zečića. Automatski počinje djelovati nakon taktilnog kontakta s partnerom.

Model br. 5

Ovo je skup model koji je izrađen od visokokvalitetne cyber kože i opremljen je podesivim vibracijama. Tijekom rada uređaj se zagrijava na tjelesnu temperaturu, tako da partner ne osjeća nikakvu razliku između mlaznice i dečkovih pravih genitalija. Programeri su pokušali izvana učiniti ovaj uređaj što sličnijim stvarnom članu. Cijev modela je savršeno glatka, a na rubu je ružičasta glava.

Kada koristite ovu mlaznicu za produljenje debljine, organ se povećava za 2 cm, a duljina - za 5-6 cm.

Značajke aplikacije

Bilo koja mlaznica za produljenje i zgušnjavanje izrađena je na gotovo isti način. Stoga postoje osnovne preporuke koje se pridržavaju pri korištenju bilo kojeg modela.

Prije korištenja kupljenog uređaja, temeljito se ispere u otopini pripremljenoj od vode i antibakterijskog sapuna. To se radi kako bi se dezinficirala mlaznica. Nakon pranja uređaj se rasteže i po dužini i po širini tako da nema problema s stavljanjem mlaznice. Neki dečki prije upotrebe stavljaju unutra malo talka, kako bi spolni organ bolje ušao.

Mlaznica se vrlo pažljivo povlači na površinu organa kako se slučajno ništa ne bi oštetilo. Kada glava u potpunosti stane u uređaj, ostatak možete razvući po dužini penisa.

intimnost s mlaznicom za povećanje penisa

Prije spolnog odnosa, površina mlaznice se podmazuje mazivom. To se radi kako partner ne bi doživio bol i nelagodu tijekom seksa. Tijekom intimnosti svi pokreti se rade vrlo pažljivo i polako.

Mlaznica treba odgovarajuću njegu i stoga se odmah nakon završetka spolnog odnosa temeljito ispere sapunom i osuši. Vrijedi napomenuti da je preporučljivo oprati uređaj nakon svake ejakulacije.

Kontraindikacije

Za rastezanje penisa svaki muškarac može koristiti pravu mlaznicu. Međutim, još uvijek postoje neka upozorenja kojih biste trebali biti svjesni:

povećanje penisa
 • Nemojte koristiti takve uređaje za oralni ili analni seks.
 • Mlaznice se koriste strogo prema uputama.
 • Mlaznice ne smiju nositi osobe s krvnim bolestima.
 • Dečki s kardiovaskularnim bolestima trebali bi se posavjetovati s liječnikom prije upotrebe mlaznice.
 • Prije uporabe provjerite da nema alergije na materijal od kojeg je izrađena mlaznica.

Zaključak

Ponekad seks s partnerom ne donosi nikakav užitak zbog malog penisa. Za rješavanje ovog problema koriste se sredstva za povećanje penisa.