Recenzije o Maral Gel

 • Ivica
  Isprobala sam Maral Gel, penis mi je u mjesec dana narastao 4 cm, koristila sam ga kad sam išla na službeno putovanje. Ukratko, imao sam ga 15 cm, sada ima 14 i pristojno je narastao u debljini. Po mom dolasku, supruga je odmah primijetila promjene, pitala je - što je s njim? Odgovorio sam da sam jeo puno mrkve i nisam govorio istinu. Počelo joj se više sviđati.
  Maral Gel
 • Ivan
  Imam 1, 5 cm do penisa 1, 5 mjeseca, narastao je bez problema. Šokiran sam. Isprva nisam vjerovao da Maral Gel može pomoći. Meryl penis svaki tjedan i rezultat je stvarno tu i više nego mi odgovara, sada imam 20 cm s lipom, nekad sam imao 15 s repom.
  Maral Gel
 • Ivica
  Stvar!!! Otišao sam ostaviti recenziju iz radosti, ukratko, koristim je 2 tjedna, već sam porastao za 2 centimetra, danas je to potvrdio moj vladar, općenito je i dalje koristim s velikim zadovoljstvom i savjetujem svatko.
  Maral Gel
 • Davor
  Odlučio sam povećati penis Maral gelom. Iskoristila sam to i za 5 tjedana penis mi se povećao za 4 cm, a debljina je bila nerealna. Klijenti cvile od oduševljenja (radim u striptizu), dogodi se da mi se penis ne popne do kraja i to ih boli, kao što i sami priznaju. Ali postala sam puno samouvjerenija, osjećam se bolje.
  Maral Gel
 • Dino
  Da ne kažem da mi se nije sviđala moja veličina, ali sam ipak želio dodati par dodatnih centimetara. Dugo sam tražio kako to napraviti, ali na kraju sam naišao na Maral Gel. I znate što? Jako sam zadovoljan rezultatom, penis mi je narastao za 4 centimetra u mjesec dana! Savjetujem svima.
  Maral Gel
Korisnička ocijena Maral Gel
4.8
23