Je li moguće povećati penis: provjera 10 načina za sigurnost i učinkovitost

Neki muškarci mogu imati ludu misao: zašto ne biste povećali svoj penis? Je li ga uopće moguće učiniti dužim i debljim? U ovom trenutku možete otvoriti naš materijal i pronaći ovaj korisni edukativni članak. Obavještavamo: da, moguće je. Ali postoje nijanse.

muškarac gleda u svoje hlače i želi povećati kurac

Sada za nekoliko iznenadnih znanstvenih otkrića: studije redovito pokazuju da mnogi dečki koji previše brinu o veličini svog uređaja zapravo imaju sasvim normalnu veličinu. Nažalost - zbog trenutne dostupnosti porno materijala - uobičajena je zabluda da će vrlo veliki penis donijeti više zadovoljstva djevojci. Velika pogreška. Studija iz 2017. pokazala je da je veća vjerojatnost da će kombinacija dubokog ljubljenja, genitalne stimulacije i oralnog seksa dovesti ženu do orgazma.

Što iz ovoga slijedi? Velike su šanse da je vaš penis u redu. Međutim, ako želite povećati, postoji nekoliko opcija. Neki su iznimno skupi i/ili bolni, dok drugi ne jamče niti održive rezultate. Prikupili smo desetak danas dostupnih metoda povećanja penisa i rangirali ih od najtamnijih do najkorisnijih.

10. Umetnite implantat

Kirurg iz Los Angelesa James Elist Godot tvrdi da je jedini na svijetu koji izvodi posebnu operaciju povećanja duljine i debljine pomoću silikonskog implantata poznatog kao "Penuma". Elist tvrdi da se u prosjeku duljina povećava za 3, 8 centimetara, a opseg - za čak 6 centimetara; a već je ugradio 1, 3 tisuće ovih implantata. Protiv: Operacija košta 13. 000 dolara i pacijenti su u opasnosti od infekcije ili oštećenja implantata.

Dermatolog Jesse Chen dodaje: "Implantat je poput trajne erekcije koja vas može spriječiti da se samo pomaknete. "Zamislite da idete trčati s uspravljenim kuracom spremnim. . .

9. Prerežite ligamente

Neki kirurzi mogu izvesti operaciju produljenja rezanjem ligamenata penisa, što mu omogućuje da strši malo dalje od tijela. Naravno, to je povezano s ozbiljnim rizicima: stvaranje ožiljnog tkiva, bol tijekom erekcije, iste infekcije ili, na primjer, gubitak osjetljivosti (ili čak cijele funkcije, da tako kažem). Osim toga, skup je, a studije su pokazale da se postupkom dodaje oko 1, 2 centimetra. Slažem se, to nije ono što pacijenti očekuju.

Chen napominje da nakon takve plastične operacije može biti teško održati erekciju i općenito prodrijeti gdje je to potrebno u određenim položajima.

8. Pumpajte masnoću

U ovom zahvatu kirurzi prvo izvode liposukciju, ispumpavajući dio masnoće iz pacijenta s drugog mjesta, a zatim ga štrcaljkom ubrizgavaju u uzročnik. Kao rezultat toga, kako su primijetili nemirni istraživači, moguće je lagano povećanje duljine (manje od 2, 5 centimetra), opsega (nešto više od 2, 5 centimetra) i, da tako kažem, težine organa. Glavna zasjeda nije vječna; s vremenom se vaš debeli prijatelj može smanjiti na svoju izvornu veličinu. Osim toga, kao i kod svake kirurške intervencije, postoje određeni rizici. Evo primjera: 30-godišnji pacijent umro je nakon operacije povećanja penisa jer mu je mast nekako ušla u pluća i zbog toga prestao disati.

7. Ubrizgajte plazmu bogatu trombocitima (krv)

Relativno nova metoda: postupak uključuje vađenje plazme bogate trombocitima i ubrizgavanje u penis, što bi trebalo potaknuti protok krvi i na kraju organ povećati.

"Klasični protokol uključuje injekcije za mehanički pumpanje krvi tijekom nekoliko tjedana, čime se rastežu suspenzorni ligamenti kako bi se povećala duljina i poboljšala cirkulacija", objašnjava Chen. "Poboljšani programi koji dodaju matične stanice i egzosome također su vrlo popularni u mojoj praksi, jer pružaju brža i dosljednija poboljšanja funkcije i veličine. "

Ali trenutno jednostavno nema dovoljno istraživanja da bi se to smatralo dobrom dugoročnom opcijom.

6. Pokušajte jelq (jelqing)

Nije poznato kada se jelqing prvi put pojavio, čini se da su se počeli koristiti u drevnoj arapskoj civilizaciji. Ono što znamo je određena tehnika ručnog istezanja kojom mnogi pokušavaju povećati duljinu i debljinu penisa.

"Većina vodiča savjetuje čekanje na gotovo potpunu erekciju. Nakon toga morate nanijeti lubrikant i čvrsto uhvatiti bazu penisa u prstenu palca i kažiprsta. Stisnite prsten i prođite rukom cijelom dužinom, kao da ga "muzete". Odmah drugom rukom uhvatite bazu i ponovite. "

Može li jelq doista povećati penis? Većina medicinskih stručnjaka kaže ne i dodaje da može biti čak i štetno, poput zakrivljenosti penisa. Grant Stoddard je nesebično pokušavao jelqing dva tjedna i nije pronašao promjenu u veličini.

"Lakše je koristiti penis pumpu koja stvarno pomaže u cirkulaciji", kaže Chen.

5. Prošećite s ekstenderom

Već je razvijeno nekoliko uređaja koje muškarci mogu svakodnevno nositi ispod odjeće kako bi progresivno rastegli penis i povećali njegovu duljinu i/ili opseg.

Neki stručnjaci vjeruju da ovi uređaji mogu raditi, a vrlo mala studija iz 2015. pokazala je da je ekstender dodao gotovo centimetar i pol dužini penisa. Isti heroj Stoddard isprobao je ekstender dizajniran za muškarce s Peyroniejevom bolešću (koju nije imao). Nakon što je ovaj uređaj koristio gotovo mjesec dana, otkrio je povećanje duljine od oko 1, 2 centimetra.

Međutim, Jamin Brambhatt, urolog s Floride, kaže da se nelagoda i potencijal za stvaranje ožiljaka ne isplati: "Nema puno istraživanja o prednostima ekstendera i morat ćete ih nositi nekoliko sati dnevno na najosjetljivijim dio tvog tijela. "

4. Ubrizgajte dermalne filere

Injekcije dermalnog filera još su jedna metoda koja može povećati obim do 2, 5 centimetra (ako se ubrizgava dulje vrijeme). Ovaj je postupak popularan kod Chenovih pacijenata jer "primaju trenutačno povećanje duljine i debljine".

Ali učinak je samo privremen. "Dugovječnost filera ovisi o tome koliko ste seksualno aktivni, budući da veća mobilnost povećava metabolizam filera", kaže Chung. "Dok vam je ostalo još malo nakon godinu dana, najvjerojatnije ćete do tada poželjeti popraviti. "Postoje i potencijalne nuspojave, uključujući oticanje i modrice ispod kože.

Jedan tip koji je prošao kroz ovaj postupak dao je intervju u kojem je govorio o još jednoj nuspojavi - promjeni oblika (zakrivljenosti):

"Unatoč savjetu dr. Schafera da pričekam sa seksom, vjerojatno sam počela prerano, predugo i previše entuzijastično nakon prve injekcije. To se dogodilo prije nego što je filer bio u potpunosti povezan s tkivom mog penisa. Ako sam prije imao vrlo ujednačen, lijep penis, sada je postao malo ispupčen u sredini. Možda ispupčenje nije bilo tako veliko, ali sam nešto primijetio, jer sam pažljivo pregledao svoj penis, star oko 42-43 godine.

Na sreću, liječnik je na kontrolnom pregledu uspio ispraviti formu dodatnim injekcijama.

3. Stavite mlaznicu (za seks)

Prodaju se u trgovinama za odrasle i jednostavno se stavljaju na penis, poput kondoma - samo obimnije i obično od silikona. Prilozi su izvorno razvijeni u medicinske svrhe, no danas ih mnogi koriste i kao seksualne igračke. "Povećavaju debljinu i duljinu i mogu imati rebra ili drugi reljef na vanjskoj ili unutarnjoj stijenci kako bi pružili stimulaciju za oba partnera", rekao je Chen u intervjuu.

2. Obrijte pubis

Ako se ne želite istezati ili ništa raditi, postoji jedna jednostavna stvar koju možete učiniti kako bi vaš penis izgledao veći: obrijati stidne dlake. Razmisli o tome. Kada je skriven grmom stidnih dlaka, izgleda manje nego da je vidljiv u svom svom sjaju.

1. Smršaviti

S jedne strane, ovo je optička iluzija: penis će izgledati veće kada nije skriven ispod izbočenog trbuha ili bedara. S druge strane, ako se riješite viška masnoće, imat ćete višu razinu testosterona i poboljšati protok krvi, što može podići libido i pomoći da se penis više napuni tijekom erekcije.